Satsang

Katso Anup Henrikin youtube kanavalta viimeisimmät kuulumiset: www.youtube.com/tautrino

Satsang tarkoittaa oman totuutemme läsnäoloa, yhdessäoloa itsemme kanssa. Itseä ei voi löytää ulkoa, vaan se on joka hetki läsnäolevaa sisäistä huomiointia.

Harjoittaessamme mindfulness'ia tai tehdessämme meditatiivisia harjoituksia ja tekniikoita, otamme jo askeleita kohti sitä kokemusta, josta henkisen tien mestarit puhuvat; mielen luomien ajatusten lävitse kulkemista kohti valoa. Satsang on enemmän kuin harjoitus tai tekniikka. Se on näkemistä, silmien avautumista totuudelle siitä, että sisällämme on todellakin kaikki Universaalinen tieto.

 

Satsang ei ole uskomista tai toivetta. Satsang on tiedettä, jossa mielemme ajatuksia luovat synapsit eivät hyrrää unelmissa, vaan kehon rauhan tukemassa maadoittumisessa, tietoisuutemme ollessa tässä hetkessä.

Ajatukset luovat monenlaisia illuusioita, joihin on helppo kadota. Satsangissa olemme rehellisiä itsellemme. 

Harjoittaessamme Satsang-ryhmää, olemme tutkimusmatkalla ryhmädynamiikan tuella omaan sisäiseen valaistumiseemme.

Satsang on rakkauden ja hyväksymisen polku. Satsangissa nautimme sekä yhdessäolosta että yksinolostamme. 

Satsang on ystävyydellisessä yhdessäolossa olemista. Tässä turvallisessa ympäristössä huomion kääntämistä  essenssiin, ajan myötä luomamme persoonallisuutemme takana olevan totuuden syvimpään tiedostamiseen. 

Todellisen minämme jälleenlöytämisen myötä näemme syvemmin elämämme tarkoituksen ja avaudumme sille, vastausten saapuessa syvimpiin kysymyksiimme. 

 

 

"On mahdollista olla maadoittunut samalla kun sielu kurottaa tähtiin. On mahdollista rakastaa itseämme niin paljon että kaikki tuska, häpeä ja alemmuudentunne muuttuvat sisäiseksi valoksi. Tämä mahdollisuus on jokaisessa meissä, odottamassa huomiotamme. On mahdollista olla täydellinen kaikessa epätäydellisyydessämme." -

Anup Henrikki.