Kurssitapahtumat

"Elämän tärkein kysymys" Anup Henrikin luento Helsingissä 3.5.2019

Elämä on jatkuvaa muutosta ja siksi sen prioriteetit vaihtuvat. Jokainen meistä kulkee omaa polkuaan ja luo ainutlaatuisen persoonansa. Kohtaamme toisia, mutta ajatuksissamme olemme yksin.
-Tässä muuttuvassa elämän tapahtumien pikajunassa emme usein pysty näkemään sitä punaista lankaa, joka on kaikkien tapahtumien, ajatusten ja tuntemusten yhteensitova ydin.
Ydin, jossa syvin kysymys kohtaa syvimmän vastauksen.
Joskus heräämme ihmettelemään että mikä tämän minun elämäni tarkoitus oikeastaan onkaan?
Tervetuloa perjantaina 3.5. klo 19.00 Anup Henrikin tämän kevään ainoaan luentoon Suomessa.
Oviraha 5,- sis kahvitarjoilun. Olethan ajoissa, kiitos.
Huomioithan että tulet 1B-rapusta taloon, Rautatientorin terapiakeskus on ylimmässä kerroksessa.

-Tämän luennon aikana voit myös esittää itsellesi ajankohtaisia kysymyksiä. Luento videoidaan ja se on myöhemmin nähtävissä Anup Henrikin youtube kanavalla.www.youtube.com/tautrino

 

                 **********************************************

 

Anup Henrikki pitää nettiwebinaareja, luentoja ja haastattelee henkisen tien vaikuttajia:

 

Yli 80 videota: Meditaatio, mindfulness, Osho, tantra, rakkaus, elämä, kuolema, Kataarit Montsegur, suomalainen shamaani,... Haastatteluja ja syväluotaavia keskusteluja. Nyt myös käännettynä Englanniksi. 

 

 -Tervetuloa tutkimaan elämän tarkoitusta ilman etukäteen suunniteltuja kaavoja tai johdantoja. Tule mukaan ajatuksen virtaan, joka pulppuaa suoraan luovuuden lähteeltä, anna uusien syvempien omien tietoisuuden tasojen täyttää olemisesi. Löydä syvempi oma elämäsi tarkoitus.

"Tunne, joka jarrutti kehitystäni, oli pelko, siihen asti, kunnes hyväksyin senkin." "Jotta voisimme kehittyä henkisesti tasapainoon, tarvitsemme tunteen turvallisuudesta, jossa jopa negatiiviset tunteet ja tapahtumat eivät horjuta meitä raitelta." "Tarvitsemme elämässämme suunnan, johon suunnata katseemme, koska muuten olemme kuin hylky merellä, ilman purjeita, ilman ohjausta. "Ilman rakkautta ja huomiointia olemme yksinäisiä. On ihanaa kuulla että meistä välitetään" -Anup Henrikki
 

 

Nyt nähtävissä! Anup Henrikin luento "mindfulness ja positiivisuuden voima."  

Katso: www.youtube.com/tautrino

 

Esitettiin suoratoistona 18.4.2018

 

Tällä tunnin kestävällä videolla Anup Henrikki puhuu spontaanisti Buddhan oikeasta mindfulnessista ja satsangin sydänyhteydestä. Hän kertoo kokemuksistaan Oshon Intian Ashramissa, kuolemaan suhtautumisesta ja positiivisuuden voimasta. Live-stream kuvattu.

 
Mindfulness, meditaatio, jooga...Meidän ei tarvitse istua asanoissa vuosia, tai toistaa mantraa, eikä meditoida hengityksen saloja...koettaa tarkkailla mieltämme...riittää kun luotat siihen että olet itsessäsi kaikki se mitä etsit!!"-Anup Henrikki.

 

 ********************************************************

 

 

Satsang

Rebirthing syvähengitys

Yksityishoidot