Kurssitapahtumat

Tänä syksynä Anup Henrik pitää nettiwebinaareja ja luentoja:

www.youtube.com/user/tautrino

Yli 70 videota: Meditaatio, mindfulness, Osho, tantra, rakkaus, elämä, kuolema, Kataarit Montsegur, suomalainen shamaani,...joissa Anup Henrikki kertoo elämästään ja kokemastaan. Nyt myös käännettynä Englanniksi.

 

Hengen ja Tiedon messut La 13.10.2018 aiheena "Tietoisuuden suhteellisuusteoria-luento." Tulethan ajoissa luennolle. 

 

-Tervetuloa tutkimaan elämän tarkoitusta. Tässä avoimessa ja ilmaisessa live webinaarissa Anup Henrikki sukeltaa elämän tarkoituksen perustaan, ilman etukäteen suunniteltuja kaavoja tai johdantoja. Tule mukaan ajatuksen virtaan, joka pulppuaa suoraan luovuuden lähteeltä, anna uusien syvempien omien tietoisuuden tasojen täyttää olemisesi. Löydä syvempi oma elämäsi tarkoitus!!

"Tunne, joka jarrutti kehitystäni, oli pelko, siihen asti, kunnes hyväksyin senkin." "Jotta voisimme kehittyä henkisesti tasapainoon, tarvitsemme tunteen turvallisuudesta, jossa jopa negatiiviset tunteet ja tapahtumat eivät horjuta meitä raitelta." "Tarvitsemme elämässämme suunnan, johon suunnata katseemme, koska muuten olemme kuin hylky merellä, ilman purjeita, ilman ohjausta. "Ilman rakkautta ja huomiointia olemme yksinäisiä. On ihanaa kuulla että meistä välitetään" -Anup Henrikki

Avaa youtube kanava tietokoneellasi: www.youtube.com/user/Tautrino keskiviikkona 11.7. 2018 klo 20.00 ja ole mukana suorassa lähetyksessä Anup Henrikin Hollannin lokaalista.

Avaa ja tilaa kanavani www.youtube.com/user/tautrino
perjantaina 15.6. Klo 19.00. 
Kanavan tilanneille myös live stream avautuu helpommin!! Se on ilmaista.

 ---------------------------------------------------------------------------------

 

Sielujen spiraalienergia - ilmainen webinaari youtube kanavallani ke 6.6. Klo 6pm.  

 

 Analyyttinen Tiede ja syvä meditaatio ovat toistensa kaimoja, koska molemmissa tutkimme tuntematonta sisäisestä ymmärryksestä käsin.
Meditaation syventymisen myötä voimme ymmärtää alkuperäisen olemisemme tarkoituksen. Tämä siksi, koska luonnon lakien mukaan mitään ei katoa, vain muoto muuttuu. 

 

Mene keskiviikkona www.youtube.com/user/tautrino kanavalle ja katso Anup Henrikin tunnin kestävä live-lähetys Alankomaista. Lähetys alkaa klo 18.00 ja on tunnin pituinen. Voit katsoa videon myös jälkeenpäin. Anup yhdistää tieteen tietämystään henkisen kasvun mystiikkaan jokaiselle ymmärrettävin sanamuodoin. Tilaa samalla kanava, se on täysin ilmainen!

 

 -----------------------------------------------------

Ihmissuhteet, epäonnesta rakkauteen. Luento Helsingissä ma 21.5. ja samanaikainen live-webinaari 

Nyt nähtävissä: www.youtube.com/user/tautrino

Anup Henrikki syntyi pohjois-Suomessa, asuen viime vuosikymmenet Alankomaissa. Lisätietoa hänestä myös  blogi https://anuphenrikki.wordpress.com
 

 ------------------------------------------------------

 

Nyt nähtävissä! Anup Henrikin luento mindfulness ja positiivisuuden voima. Meditaatio nyt. 

Katso: www.youtube.com/user/tautrino

 

Esitettiin suoratoistona 18.4.2018

 

Tällä tunnin kestävällä videolla Anup Henrikki puhuu spontaanisti Buddhan oikeasta mindfulnessista ja satsangin sydänyhteydestä. Hän kertoo kokemuksistaan Oshon Intian Ashramissa, kuolemaan suhtautumisesta ja positiivisuuden voimasta. Live-stream kuvattu.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------
Mindfulness, meditaatio, jooga...Sinun ei tarvitse istua asanoissa vuosia, tai toistaa mantraa, eikä meditoida hengityksen saloja...koettaa tarkkailla mieltäsi...riittää kun luotat siihen että olet itsessäsi kaikki se mitä etsit!!"-Anup Henrikki.

 

 ********************************************************

 

 

Satsang

Rebirthing syvähengitys

Yksityishoidot