Yksityishoitoja

Toistaiseksi ei hoitoja

 

Rebirthing-prosessi 

Rebirthing  hengitys on tietoista  syvähengitystä, jossa  voit vapautua mahdollisista  traumaattisista elämänkokemuksista. Nämä kokemukset ovat kehittyneet ensimmäisten kahdeksan elinvuoden aikana itsestämme, sekä ulkomaailmasta  tekemiemme havaintojen ja tuntemusten kautta.

Lapsuuden emotionaaliset kokemukset ovat perustana  loppuelämällemme, toistuen ja alitajuisesti myös ohjaten  meitä  elämämme  valinnoissa.

Aikuistuttuamme vaikuttavat lapsuutemme tapahtumat vieläkin, vaikka tietoisesti emme niitä enää muista.

Lapsuuden emotionaalisten kokemusten sekä kipujen ymmärtäminen, parantaminen ja niistä vapautuminen, on rebirthing-terapian tarkoitus. Rebirthing sessio  kestää  noin 1.5 tuntia.

Rebirthing on myös tässä hetkessä olemista, maksimaalista elämisen nautintoa,     antautumista hengityksen vapauttavaan ja virkistävään kokemiseen.

Voit tehdä varauksesi sähköpostiin info.isness@gmail.com

1. Hengityksen tasapaino.

Hengitys on sekä ulos- että sisäänhengittämistä. Uloshengityksemme on kuitenkin usein  vain osittaista, koska tunnemme vaikeutta päästää irti stressaavista  ajatusprosesseista.  Tällä tavoin myrkytämme itsemme, koska pysäytämme hengityksen tasapainon.     Rebirthing auttaa muuttamaan  asenteemme ja  vapauttaa  tästä uloshengityksen myötä. Tämä prosessi nuorentaa, poistaen stressiä ja palauttaa hyvänolon tasapainon.

2. Hermostollinen tasapaino.

Rebirthing hengitys auttaa jokapäiväisen stressin sietämiseen. Usein jatkamme kuluttavaa elämäntapaamme ilman rentoutumista. Tästä johtuen alamme olemaan hyvin herkkiä kaikelle ympäristöstä tulevalle virikkeelle. Rebirthing palauttaa hermoston  osat   tasapainoon ja myös ennaltaehkäisee stressin muodostumista, koska tietoisuutesi on enemmän yhteydessä tuntoaisteihisi.

3. Energiatason nosto.

Tietoisen syvähengityksen kautta koko kehosi saa lisäannoksen energiaa. Kaikki kehon sisäelimet, kuten sydän, maksa ja munuaiset, puhdistuvat kuona-aineista. Koska mieli ja keho ovat syvässä yhteydessä toisiinsa, puhdistuu myös mieli vanhoista negatiivisuuksista.

4. Alitajunnan parantaminen.

Alitajunta pitää sisällään kaiken kokemasi. Alitajunnassa on myös pelkoja, depressioita ja turhautumia, joita rebirthing voi selvittää.  Syvä tietoinen hengitys auttaa muistamaan ja parantamaan menneisyyden haavat. Traumoista aiheutuneet lukkeumat ja hengityksen pinnallisuus voidaan parantaa rebirthing menetelmällä.

© isness.

 

Satsang

Rebirthing syvähengitys